Tentang Blog Majalengka

Lebih dari lima abad usia Majalengka. Namun cita-cita menjadi Majalengka yang lebih baik janganlah lantas sirna. Dengan seruan persudaraan, blog ini memanggil putra-putri Majalengka untuk turut berkontribusi memikirkan tentang, memberi saran untuk, dan bahkan bertindak sinergis melesatkan Majalengka ke simpul kemajuan. Sila gabung ke link “Blogger Majalengka” yang memang disediakan untuk mewadahi blogger asal Majalengka. Tak banyak kata. Salam.

257 Balasan ke Tentang Blog Majalengka

  1. Febby_urang_argapura mengatakan:

    enya yeuh, kuring ge hoyong seueur nulis tentang majalengka. Naon bae eta mah, hususna di dunia maya ieu, da ari kudu ka media cetak mah kamana atuh? Ari di Majalengka teh tos aya koran lokal acan nya???

  2. majalengka mengatakan:

    Nya pami kitu mah diantos pisan urun tulis pikir na atuh.
    Perkawis Koran Lokal, terakhir wangsul mah asa ningali. Mangga netter Majalengka nu sanes bilih aya nu langkung uninga.
    Dupi di mana “linggih”na BLOG/site kang Febby teh?
    Sakantenan we supados enggal ditambih ka Blogroll.
    Salam.

    • agus susanto tirta mengatakan:

      mengenai media cetak sudah ada biro radar majalengka sewilayah 3 untuk itu kpda msyarkt majalengka yg membutuhkan koran atupun penulisan karya ilmiah dtang aja k kantor radar majalengka

  3. febby_argapura mengatakan:

    punten pisan yeuh, lami teu ngenet. nembe muka deui blog ieu. ma’lum wae, nembe mulang deui ka malang saentos lebaran kamari. di majalengka mah hese pisan rek ngenet teh. rajeun aya, aksesna lambat pisan. :) blog simkuring
    mangga ditingalian wae, saaya-aya. nembe dieusian kamarai ieu.
    cag ah…
    hatur nuhun.

  4. febby_argapura mengatakan:

    punten pisan yeuh, lami teu ngenet. nembe muka deui blog ieu. ma’lum wae, nembe mulang deui ka malang saentos lebaran kamari. di majalengka mah hese pisan rek ngenet teh. rajeun aya, aksesna lambat pisan. blog simkuring di ulah-go.blogspot.com
    mangga ditingalian wae, saaya-aya. nembe dieusian kamarai ieu.
    cag ah…
    hatur nuhun

  5. yosep hendrian mengatakan:

    sebagai warga majalengka gw prihatin banget dengan persepakbolaan disana.. rasanya koq kalah ma kab. lain, kpd ibu bupati tolong kembangin trz dong persepakbolan disana….
    byar bisa msk ligina…
    oh ya bwat alumni SMAN1 MJL.
    pd kemana kalian……
    gw kangennnnnnn

  6. Badu mengatakan:

    duh majalengka
    nu penting dukung persib 1000%
    dupi ti simkuring mah sakitu wae
    kirang langkungna
    mugi-mugi di hapunteun
    selamat tahun baru……….?
    meteor 78

    wassalam

    ( Cibentang Kaumkidul)

  7. Badu_talaga mengatakan:

    betul tidak……………..???

  8. Badu mengatakan:

    majalengka 6 desember 2006
    mana urang talaga teh…………
    khususna mah ti kaum kidul
    budak meteor 78

    salam :
    hack malang

  9. Badu mengatakan:

    duh majalengka
    nu penting dukung persib 1000%
    dupi ti simkuring mah sakitu wae
    kirang langkungna
    mugi-mugi di hapunteun
    selamat tahun baru……….?
    meteor 78

    wassalam

    ( Cibentang Kaumkidul)

  10. kang adie mengatakan:

    leuwimunding, ‘untouchable’ majalengka, kamana wargana nu di bandung, jkt, any city!

    • Wawan mengatakan:

      Aduh sami abdi oge asli majalengka, ti leuwimunding kawitna mah hoyong pisan ngamajukeun majelngka lewat dunia maya ieu….salam kenal ti abdi

  11. Akik mengatakan:

    Rekans sesama warga Kab majalengka, aku dari bagjasari cikijing, mangga kunjungi web akoe di http://www.akik.smanear.net, hatur nuhun

  12. Joni Ariadinata mengatakan:

    Apa kabar Dewan Kesenian Majalengka, bikin program dong, yang berbobot untuk mengangkat citra Majalengka. Atau, jangan-jangan belum ada Dewan Keseniannya ya… wah, gawat atuh ari kitu mah. Salam ti urang Majalengka anu di Yogya.

    JONI ARIADINATA

  13. Akik mengatakan:

    Punten upami aya trouble urusan komputer sareng internet, mangga klik bae http://www.smanear.net/akik/

  14. RUSKLI mengatakan:

    MENDING KAREK TERANG ABDI MAH AYA NA IUE BLOG SMA 1 MAJALENGKA TEH.

    TAH KITU ATUH SALAKU SAMI-SAMI ORANG MAJALENGKA URANG TEH KEDAH NGAWANGUN MAJALENGKA KURANG SADAYA.

    NGIRING BINGAH WEE SIMKURING MAH.

    TAPI HIJI DEUI NU KIRANG TEH ARI WARNET DI MAJALENGKA DIMARANA NYUMPUTNA.

    TEUKENGIN AWIS2 BEAYANA PAMI NGE NET TEH.

  15. Princess White mengatakan:

    I Love Majalengka City we!!!!!!!!!
    but, Tasik too…
    Oia, koq ga’ da komen dari rohisnya??
    lam kenal aja !! ni ma anak farmasi tasik

  16. faz_arg mengatakan:

    ngiring iklan wae :) tingali blog kuring nya, keur nu resep mikir
    ulah-go.blospot.com
    dijamin seueur tulisan Majalengkana

    nuhun ah,

    YBBEF

  17. Saya cari teman SDN I Kadipaten tamat tahun 1972nyaeta Setia Nugraha nu bumina payunen bioskop “Garuda” (ayeuna eta bioskop tos teu aya) ,sok lalajo baheula di eta bioskop
    Ayeuna Kang Tia dimana? Kapungkurmah di Bekasi leres?

    Sekarang di kota Kadipaten ada surya dpt store, moga majalengka makin maju pendapatan rakyatnya, maju pembangunannya dan maju daya belinya. maju pembangunan fisik dan mental-spiritualnya

  18. ela alumni SMA N 1 Majalengka mengatakan:

    Tong isin atung janten urang Majalengka
    sebagian urang Majalengka anu sakola di Bandung mani isin nyebat asli Majalengka teh!
    tanya knapa????

  19. Yani Kusliani mengatakan:

    Ikut Nimbrung….
    Kangen ma kp halaman iseng2 search about majalengka. eh.. ada disini.
    terakhir pulang, keliling jatiwangi-sukaraja-cicenang-mjlk-kdp lewat almamater SMKN 1 Kadipaten. pengen tahu perkembangan n perubahan. Perubahan dari fisik:ada Surya mall,jogja,JTC mo di bangun adalagi ?…….
    tapi ak ga th perkembangan yang lainnya (pendidikan,sosial,budaya,ekonomi) ada yang mo berbagi……

  20. Sofyan Munawar mengatakan:

    bangga oge nya janten urang majalengka teh, horengan rame oge nya blog Majalengka teh, abdi jadi hoyong nimbrung.sae ah mugia hal teras kanggo saterasna, sae pisan kanggo ajang silaturahim antar sesama urang Majalengka, utami na anu ngumbara ka lian lembur…

  21. dedi mengatakan:

    salam kanggo sayana
    majalengka tanah tumpah darahku
    dedi koswara cikarang site

  22. RAKHMAT F mengatakan:

    Salam ka Alummni SMP LEUWIMUNDING thn 80 , SMA Negeri Majalengka tahun 83, terutami jurusan IPS-2, kapungkur kost teh di jl ahmad kusuma-jatisampai abox ngidul.

  23. kalakay mengatakan:

    Salam hormat kangge urang majalengka sadayana… kumaha wartosna yeuh majalengka? Mireng bade aya Bandara? kumaha tos dimulai pembangunanna? Sugan wae ieu tiasa jadi salah sahiji titik tolak menuju majalengka yang lebih baik.. Mugi-mugi para pejabatna henteu siga pejabat daerah nu sanes (teuing daerah mana) nu jarago korupsi tea… emut ka rakyat atuh pak… Aya KPLI di majalengka ?

  24. Vedi Sumantri mengatakan:

    Viva SMANDAKA..Viva Majalengka..Viva Kota Angin

  25. Helmi Indra Mahyudin mengatakan:

    kanggo sadayana urang majalengka, hayu urang pajukeun Majalengka, jadikeun “pelayanan prima” slogan jeung misi Majalengka. Hidup Majalengka !!!

    Kanggo anu usaha boh pribumi atawa pendatang, ulah silih ontrog, da konsumen mah moal ningali saha nu sieun ku saha, tapi “kenyamanan” jeung “pelayanan prima” nu dirasakeun.
    Kanggo Bapa-bapa anu diluhur, cik atuh punten pangningalikeun heula “kesejahteraan rakyat” teh sakedap mah, da kesejahteraan rakyat teh lain katingali tina fisik wae, tapi tina “indikator kerukunan masyarakat” jeung “tingkat kenakalan remaja”, cik atuh ulah sakola jeung pasantren wae anu jadi “pawang” nu kararitu teh, apanan Majalengka teh diatur ku Bapa-bapa oge, jang naon dipilih ari mawa karep sorangan wae mah, sanes kitu?

    Bisi teu ngandel mah taroskeun minimal ka tukang beca nu dipayunen DPRD, “terang teu misi pemerintahan Majalengka nu ayeuna?” pasti ngawalerna “Budak can dibere jang SPP yeuh…..”

  26. Tanpa Nama mengatakan:

    ceritanya,…..
    katanya dalam IT minimal harus ad 3 unsur’
    1.Infrastruktur
    2.SDM
    3.Otooritas Regulator (pemerintah dlm hal ini INKOM khususnya INKOM Majalengka)
    sy kira 3 3 nya udah ad, tpi ko masih loyo juga ya IT d Majalengka
    sy terinfirasi kenapa program KB berhasil, itulah karena otoritas sangat mndukung.
    jadi bu bupati tolong buat supaya masyarakat Majalengka jadi maniac sama IT…..

    IT di Majalengka harus terus di perjuangkan, kita yang terlibat didalmnya seyogyanya bisa turut mensukseskannya….. Bravo INKOM …..di tunggu !!!!!

  27. kalakay mengatakan:

    Waduh, ulah sampe jadi MANIAC atuh ge kang, konotasina goreng alias teu hade. Sigana nu pas mah, urang majalengka teh kudu melek (nyaho/terang/ngeh/paduli jeung bisa – teu katinggalan zaman teuing) kana perkembanangan dunia Informasi & Teknologi.
    Kumaha carana, taroskeun kaditu ka BUPATI…? punten sanes miwarang. Salam kenal wee nya ti uing tea

  28. Jauhari mengatakan:

    Assalamu’alaikum…
    Dina mayunan PILKADA Majalengka anu bade sumping (th 2008), pribados ngajak ka sadaya warga sing atos-atos milih pamingpin.
    Pribados gaduh jago yaeta Bapak H. SUHARJA (ayeuna ngajabat salaku Sekda Majalengka)…..
    Kumaha pangemut wargi wargi sadaya………?

  29. asf mengatakan:

    Setelah mendunia melalui bola, kini Majalengka mendunia lewat http://majalengka.wordpress.com/

  30. kalakay mengatakan:

    Ah.., seandainya bupati Majalengka mendapat kucuran (cipratan) dana DKP, trus dananya dipake untuk membangun infrastruktur Internet, (akses internet gratis buat rakyat majalengka) atau membangun sekolah-sekolah yang nyaris ambruk (sebenarnya masih ada yg tidak layak disebut sekolah, pantesnya kandang ayam) tentu kondisi majalengka akan lebih baik…!!! Rakyatnya pinter, maju, tidak ketinggalan perkembangan teknologi..!! (Ada gitu yang setuju, pinter dan maju dari hasil korupsi?) tentu urang majalengka embung.. sami atuh… isinnya??!! ulah kade aaahhh.., bisi jadi daerah tingkat dua percontohan k******

  31. asf mengatakan:

    Majalengka.wordpress.com semoga menjadi pendorong perkembangan teknologi informasi di Majalengka.

    Kemarin di Cirebon pegiat IT-nya telah membentuk komunitas . Semoga blog ini dapat menjadi wadah para pegiat IT Majalengka membangun daerahnya lewat teknologi informasi.

  32. MS mengatakan:

    Visit our website at : http://www.cirebon.info. Tks

  33. Vedi Sumantri mengatakan:

    Wilujeng Tepung Taun…Kangge Majalengka anu ka 517……
    derrr….ku nerekelna yuswa…mugi nerekel deui prestasi sangkan gaduh jati diri anu sajati gemah ripah loh jinawi……..SINDANG KASIH SUGIH MUKTI…………. cag…!!

  34. ace dadan jumhana mengatakan:

    Aww. Majalengka….. wilujeng….wilujeng…..manawi teu aya dina alam maya ieu lembur urang. Kaleresan tah, margi daerah perbatasanmah teu kacolek-colek sedih kadang mangga dongkap sakali-kali ka Desa Buninegara,kec Bantarujeg-Mjl, duh…meni nyeredet ningalina. Padahal masih tatar Majengka jalan raruksak, ekonomi katinggaleun mangga atuh diperhatoskeun. isin!!! sisi wetan Ciamis, kidul Tasikmalaya, kulon Sumedang….punten sanes ngahinakeun mangga ibu Bupati sakali-kali linggih atuh…..wilujeng..

  35. ace dadan jumhana mengatakan:

    Aww. kalakay….Bobotoh Majalengka……meni muriding bieu sabulu-bulu nguping diurang bada aya bandara terbesar se ASEAN saurnamah, namung ulah wara bungah biasana sakumaha nu disaurkeun ku mang Kalakay biasana sok paheula-heula neangan untung.. margi eta bandara saurna parat dugi ka jajaran Cirebon…kamari kantos ningali Site Plan na ti tukang lotre, sakali deui wilujeng ka Bobotoh situs Majalengka, mangga kenalkeun situs urang supados daerah urang bisa sajajar jeung daerah2 anu maju. Hidup Majelengka….Hidup Desa Buninegara…..kade geuingkeun mun pengurusna loba……..Wasalam

  36. ace dadan jumhana mengatakan:

    Manawi aya Pionir SMA Bantarujeg angkatan 87-88 di seputaran JABODETABEK, mangga diantos di Cibinong-Bogor di 08128340443 sareng Ace Dadan Jumhana, nuhun sateuacana

  37. kalakay mengatakan:

    Ahhhh kenging wartos timana eta teh kang (Ace Dadan Jumhana)…? sanes ti Hongkong mah..? :d sugan leres atuh.. Duka keur iraha ningal na tivi, majarkeun masih aya masalah soal pembebasan tanah… karunya-nya penduduk nu di relokasi demi kepentingan… (teuing kepentingan saha..)… tapi, saha nu terang mun leres janten aya Bandara, perekonomian masyarakat Majalengka (khususna) berubah… jadi maju, makmur.. sok lah urang doakeun ku sadayana…

  38. irmenx mengatakan:

    keun atuh abdi oge hoyong ngiringan mang Majalengka…..
    tepangkeun nami abdi Irmenx asli Bongas (ABCD cenah –> Anak Bongas Cinta Damai)
    Basa abdi ngawitan muka ieu situs sareng aya warta keur Majalengka, duh,….waas nu aya. Gumbirana teu katulungan. cik atuh Dunia IT di Majalengka teh urang bangun sareng-sareng, sangkan Majalengka teh teu nungkul we pami ngahareupan kota gede teh. Visi Majalengka ngajadikan Kabupaten Agribisnis termaju 2010 teh sugan tiasa kacumponan. Pan urang oge terang yen Majalengka teh seueur Potensina. Sugan we ku dibangunna dunia IT Majalengka tiasa bener-bener Go-Internasional,lain ngimpi wungkul tapi aya usaha keur ngawujudkeunnana.
    Tos heula ah……Pokokna mah…..abdi ngadukung saha we nu bade ngabangun sasarengan Dunia IT di Majalengka.
    Join with me in dis_110187@yahoo.com.au
    ……SUKSES……..

    NB: Saha we nu rumasa alumni SMAN 1 Majalengka khususna angkatan 2006, pokona harus nimbrung di ieu situs…..oce…….!!!!!!!

  39. Oman Sunarman mengatakan:

    Duh, waas ari ari muka blog Majalengka teh, sok hayang uih ka lembur. Tapi kumaha atuh, kadang di Jakarta seueur pisan kagiatan, teu acan deui ngurus keluarga. Sok atuh saha wae urang Majalengka nu melek IT, yu rame-rame partisipasasi ngeusi blog Majalengka, saha deui atuh nu rek ngamajukeun Majalengka, kecuali urang sadaya nu asli karuhunna ti Majalengka.
    Nepangkeun yeuh abdi alumni SMPN-SMAN Dawuan, Guru Teknologi Komputer dan Jaringan di SMK Negeri 22 Jakarta, Tim Pengembang Kurikulum Komputer SMK di DKI Jakarta.
    Sok atuh mulai ngambah ka dunia maya !

    Salam sono….

  40. DUDI HEULEUT mengatakan:

    KUMAHA DARAMANG ALUMNI SMAN I MAJALENGKA ANGKATAN 1985? KONTEK-KONTEK ATUH!

  41. lemburkuring2007 mengatakan:

    Salam kenal kanggo urang majalengka Sadayana…! kumaha daramang? Cing manawi aya nu uninga ngeunaan sajarah pahlawan bagus Rangin, pami tiasa aya fotona…! Ujug-ujug hoyong ngundeur hee..hee! hatur Nuhun

  42. ndank kusnandar mengatakan:

    ngiring bingah ku ayana situs ngeunaan majalengka.kitu atuh,geura pajukeun d widang IT na.kanggo alumni smun 1 jatiwangi angktn 2003,d tnggu calling2 na..kanggo barudak Kaleked Syndicate nu aya d pajambon buniwangi iraha urang berpetualang deui???.

  43. kang enyam nu gagah tea mengatakan:

    kumaha kabar majalengka teh? mani tiiseun atuh? bejana mah aya bade aya pembangunan lap terbang di kertajati,iraha eta teh tuntasna? diantosan pisan ku kang enyam,,coz abdi bade ngalamar janten tukang markiran kapal,,he,,,heh.trus kumaha kabar smandaka nu sae tea,,,abdi kangen euy ka eta sakolaan teh,hoyong ameng,,tapi teu aya waktu wae zigana teh,,maklum orang sibuk,,jam terbang tinggi ( sok sibuk pisan nya,,,geuleuhhh),mudah-mudahn eta sakolaan teh tambah maju,,maju dina prestasina,,pendidikana,bangunana,sjb.tos nya akang bade dameul heula yeuh,,dameul kuli milarian sasuap nasi,,,sareung sagondol emas 24 karat…..ha…hahhhh.

  44. krisnandar mengatakan:

    salam teupang urang majalengka, abdi oge tos mireng rencana bandara teh tapi perkembangan terakhir mah abdi oge hoyong terang. nyuhunkeun info na tuh anu terang.

  45. dedi mizwar smk2 bdg mengatakan:

    hidup kadipaten

  46. Ela nurlaela smkn 1kdp mengatakan:

    perkembangan IT di smk n 1 kdp
    saya harap lbih ditingkatkan lagi!
    apalagi INTERNET nya…….

  47. Erma rahma smkn1 kdp mengatakan:

    salam kangennnnnnnn
    bwt rank-rank kadipaten
    khususnya bwt warga smkn 1 kdp.
    tolng dunk IT nya di perluas lagi di daerah majalengka dan sekitarnya….

  48. gina gigin smk n 1 kdp mengatakan:

    hidup smk n 1 kdp..

  49. Dede Hidayat mengatakan:

    Salam kenal ka urang Majalengka sadayana, hayu urang jalin silaturahmi lewat dunia maya…. Kapungkur waktu SMA di Leuwimunding (1994) masantren di PonPes Miftahul Huda ( A Uju Jazuli ) ayeuna tos jadi urang Jakarta ti awit th 1995, lewat internet abdi hoyong ngumpulkeun babaturan bilih aya nu kenal sono pisan ka rerencangan…… Kotak abdi di 081311007601

  50. Ace Dadan Jumhana mengatakan:

    Aww. Punten Mank Kalakay…nembe dibuka….salam heula ka sadaya pengguna Blog Majelengka, Alhamdulillah jalan ka seputaran Bantarujeg ngidul parantos aya perubahan, rupina ibu Bupati nguping kana cariosan rakyat leutik….Isin panginten saparantosna aya Blog komunitas Majalalengka…sadaya kasus tiasa diungkap kalayan jelas asal sanggup alias tanggel waler kana naon wae anu atos dipangpangkeun dina alam IT…. Wilujeng boboran siam 1428 Hijriah urang tepung di Buninegra-Bantarujeg, Insya allah mudik…Wasalam

  51. Ace Dadan Jumhana mengatakan:

    Wilujeng Boboran Siam 1428 Hijriah Kanggo Bloger Majalengka
    Spesial Kang Kalakay
    Keluarga Besar SMAN Negeri Bantarujeg angkatan 87-88/Pionir
    Keluarga Besar SMAN Negeri Talaga

    Bilih aya saur anu teu ka ukur…
    Laku lampah nu palesia, aya bahasa nuteu merenah…
    Tug ngaraheutkeun kana manah…
    Simkuring nuhunkeun dihapunten samudaya kalelepatan
    Mudah-mudahan gusti nu maha suci ngaridoan
    dina boboran ieu… Wilujeng Boboran siam 1428 Hijriah

    Ace Dadan Al-Jumhana & Keluarga
    Berenyit Desa Buninegara-Bantarujeg
    ace_tiwi@plasa.com

  52. Mr Mujaer mengatakan:

    Aww. Bu bupati…….punten sakali-kali ka Kecamatan Bantarujeg atuh supados terang kondisina, isin berbatasan sareng kabupaten sejen tapi perhatian nana teu acan dugi sadaya. Mudah-mudahan ibu gaduh inspirasi kanggo ngabangun Kecamatan sareng desa-desa terpencil……ayeuna mung seueur militer beureum loreng-loreng wungkul, anu saban kendaraan lewat di palak sapertos Polisi….ih Galak-galak nya????? ari etateh ajudan sareng kepercayaan ibu???? mungkin oge ka bapak pengurus militer beureum loreng supados diperhatoskeun mengenai anggotana nu seueur laga…..sakali deui mangga diperhatoskeun bu!

  53. Naser hasan Fauzi mengatakan:

    asmlkm
    kumaha barudak majalengka kabarna daramang? barudak majalengka hayu urang bersatu padu kita bangun majalengka dari ketinggalan sistem informasi.
    ka barudak SMAN 1 SUKAHAJI bersiap siaplah karena hari untuk REVAVA akan datang sudah saatnya kita bangun ketertinggalan kita. Ka barudak SMAN 1 SUKAHAJI nu kuliah di POLBAN, UNSOED,UNPAD, UINSUKA,UPI, UNSIL , UNMA,

  54. Naser hasan Fauzi mengatakan:

    hayu urang bikin blog khusus SMA kita sebagai bukti bahwa kita masih bertanggung jawab terhadap keadaad sekolah kita

  55. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Aww…Naser Hasan…Bravo untuk anda, b’arti anda punya tanggung jawab moril untuk m’majukan sekolah anda…mestinya ajak2 dong sebelumnya koncomu sebelum Si Situs ada dan mungkin juga diantara temen2 anda masih ada yang belum ngarti tentang dunia IT… Namun pada intinya saya sangat mendukung ide itu….Bravo SMA 1 Sukahaji…….Ace Dadan Al-Djumhana Pionir SMAN Bantarujeg angkatan tg 87-88.

  56. uing mengatakan:

    uing miluan euyy… sanajan lila di lembur batur oge, ari hate mah tetep pataut ka pilemburan di wewengkon maja…asa sok reyy wae rancidag lamun ningali panorama pilemburan, inget baheula wanci kaulinan…

    eki_tea@yahoo.com
    http://www.imeki.multiply.com
    http://www.imeki.blogspot.com

  57. Chandra mengatakan:

    Ass…

    Salam Kenal…

    Wasalam

  58. Si anak hilang mengatakan:

    Ass.wr.wb
    MAJALENGKA NEVER DIE,salam ti katebihan kanggo urang majalengka,khususna baroedax METE0R 78 kaum kidul-talaga kulon

  59. Si anak hilang mengatakan:

    Araya keneh baroedax meteor 78 teh? HIDUP ah..!!

  60. Leter-e mengatakan:

    Kumaha yeuh majalengka.? Aya kbr naon.? Ni asa bingah ku ayana blog majalengka..mugi-mugi majalengka terus maju… Majalengka never die and lets go to the future

  61. Dark_wing mengatakan:

    Ieu naser nu ti sman 1 sukahaji angkatan kamari lain ?

  62. siskha mengatakan:

    haiiii…..

    abdi orang bandunk,,,,

    tapi cinta majalengka…
    coz disana saia punya banyak kenangan yy gak terlupakan..
    add saia d FS cwegokilmencaricinta@yahoo.co.id
    luv u orank majalengka..

  63. woody mengatakan:

    mi kum….kamarana ari urang majalengka?

  64. Ace Dadan Al-Jumhana mengatakan:

    Aww. Sepi deui……tara maruka kitu? urang ngomong sorangan kawas nurada ge-gel….komentar euweuh nunyamber…..biasana mang Kalakay nyambung, tapi teuing ayeuna kaman…….? harudang euy….! geus beurang, saur…saur…saur…..

  65. Si anak hilang mengatakan:

    Sok atuh… RamEkeun kang aCe majalengka teh,ma’lum lah dikuburan kang…he he he:-D:-D

  66. kebetulan baru kembali beredar di dunia maya neh kang Dadan. Biasalah prajurit, mesti maju ke garda terdepan. Saya sedang mengerjakan project “Majalengka Cyber Community” tapi ga tahu neh kapan kelarna.. menyedihkan bila mengingat Majalengka yang masih tertinggal dengan negara tetangga seperti Fire Nation, Earth Kingdom yang sudah lebih dulu maju… Sok lah kang urang majukeun majalengka… minimal ku du’a..:d

  67. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Wa..alex… Thank reportnya kang Kalakay….! kmeren mudik padahal saya banyak banget oleh-oleh dari kampung hampir ‘g muat saya simpen di file. Ternyata banyak banget ya harta ‘n koreng yang masih tersimpan di seputaran Majalengka. Memang kalo mau maju dari mulai pang gede sampe dengan buntut harus mau di kritik, asalkan kritik itu membangun leres kang? Geura lenyepan tina BUJUR ayam oge, punten*) tidak semua kotoran yang keluar tapi telornya juga ada dan memang harus dihargai. Mungkin ini termasuk pertimbangan juga buat para Punggawa Majalengka masih banyak yang ke singgung apabila ada kaum comberan/rakyat kecil yang rada Powernya kenceng. Yah… kalo rakyat seperti sayamah mungkin cukup dengan du’a nya saja karena dengan ngelmumah masih ipis keneh apalagi dengan materi, masih tebih keneh. Kalo bisa spesial buat kang Kalakay saya minta email-nya (Boleh kang?) Wilujeng…Salam ti urang kidul tea

  68. tee mengatakan:

    cie,,,wilujeng…smansa!!!!
    met gabung di dunuia maya,,,hee…gd bless 4 all…

  69. kalakay mengatakan:

    Kang Dadan tiasa akses link ieu.. http://kalakay.wordpress.com , sok cobian kang…

  70. ani mengatakan:

    punteun bade naros kata kunci websetna SMAN 1 majalengka naonnya ?

  71. ani mengatakan:

    punteun bade naros kata kuncina Webset SMAN 1 majalengka naonnya?

  72. ani mengatakan:

    salam kenal kanggo sadaya urang majalengka dimanapun, hayu urang majukeun majalengka, jaga silaturahmi oke……………

  73. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Aww….. Waduh kamarana deui ieu…..juragan!!! leuh meni sepi banget, sakali-kali aya kopi darat resep meureun, ah tapi inimah hanya mimpi. Orang-orangnya juga pada nyari duit teuing dimana. Lalala…lilili….aku mo pergi dulu….lalala..

  74. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Aww. Banyak jalan menuju Majalengka, mungkin ini bukan hanya pepatah Jadoel *). Tapi sudah menjadi realita dimusim sekarang yang lagi Nge-Trend ber QSO dan ber Nge-Net di dunia maya. Mudah-mudahan Majalengka bangun dari tidurnya, sok atuh harudangkeun….*) kita harus banyak andil dari mulai berkoar yang n’gak ada juntrungannya, sampai ngoceh yang bermuara pada kemajuan Majalengka. Perlu dingat, bahwa negara-negara yang sudah berkembang pesat seperti Singaparna/Singapur, Kareo/Korea dan bahkan banyak lagi yang lainnnya..*) kata bang Rhoma, tak lepas dari awal yang tidak menghebohkan. Bahkan banyak ide-ide yang dianggap konyol diantaranya mencoba menyalurkan informasi ke tiap-tiap desa agar diajarkan ber internet ria yang menyangkut isi dapur daerah itu sendiri, yang tentunya tidak dibebankan biaya pulsa alias gratis. Untuk setingkat Sekdes sampai dengan Kuwu diwajibkan punya e-m-a-i-l sendiri, bukan kankah komunikatif ujung tombak keberhasilan? Yah…tapi inimah hanya mimpi belaka, semoga para punggawa serta bobotoh Majalengka punya keinginan untuk mengetahui dan diketahui, mudah-mudahan juga program INTERNET masuk desa bisa menyentuh pelosok terpencil. Karena kemajuan jaman bukan hanya ingin memisahkan diri dari propinsi Jaw barat tanpa dukungan SDM yang handal serta masyarakatnya harus berperan yang komunikatif, bukan begitu juragan?

  75. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Aww. Buat Ani mun teu salah (Bener) ieu Webna SMAN1 Majalengka: http://smansa_mjl.net Malisna alumni_smunsaka sok di cobi, ti Ace Dadan al-Djumhana tea

  76. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Aww. Buat Ani mun teu salah (Bener) ieu Web SMAN1 Majalengka: http://smansa_mjl.net Mailisna alumni_smunsaka sok di cobi, ti Ace Dadan al-Djumhana tea

  77. Hendraka mengatakan:

    Punten ah ngiring ngalangkung….

  78. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Waduh…..rehe deui geuning…

  79. ezbeka mengatakan:

    kumaha aatuh majalengka teh jadi kota terbelakang kitu geuningan…simkuring sebagai keturunan majalengka merasa malu dan mau klo kudu ngacak-ngacak majalengka supaya maju….hidup PERSIB…..!!!!

  80. Bosen mengatakan:

    Mang Ace Dadan, percuma berkunjng kadieu mah, tara di update geuning… sugan keur panen kitu admin teh? NGEWA kieu jeung kieu wae….

  81. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Enya kang, padahal saya adalah salah satu manusia yang hidup dari suku yang terbelakang di bilangan Majalengka kidul, hidup di daerah perbatasan sungguh sangat memprihatikan dari mulai jalanan pada bejad sampai semua kegiatan tertinggal…. kapan semua ini bisa didengar oleh para punggawa Kabupatian???? jawabanya mungkin hanya tanya aja pada rumput yang bergoyang..lirik lagu EBIET G ADE tepat untuk motto daerah Majalengka. Dulu pernah sedikit mimpi (bolehlah) Majalengka akan di Jadikan bandara Internasional terbesar di I-N-D-O-N-E-S-I-A (hehehe) tapi sekarang enggak lagi….mana kok tiba-tiba hilang dari peredaran. Coba aja lihat kang, di Situs pemerintahan Majalengka para anggotanya aja ribut alias PASEA gara-gara mobil APV, apa gak malu kang??? padahal menurut kacamata saya selaku anak buah Ki Jembar Jumantoro tokoh kaum putih dari Misteri Gunung Merapi hanya kurang komunikatif saja….malahan banyak tokoh Majalengka yang ngomentari…Anggota Belegug…Ngawiwirang…dan sebagainya…..Ini adalah segelintir unek-unek untuk para pucuk pimpinan. Mudah-mudahan doa rakyatnya di dengar dan dilaksanakan yang sebaik-baiknya demi kemajuan Majlengka…oleh para pimpinan…Amien Y R A….Ace Ak-Djumhana

  82. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Sepi lagi aja…………………………kamarana????? kang Kalakay oge gak muncul lagi. mungkin belum kelar ngurusin Blog yang anyar karna beliau di garda depan ya….begitulah….

  83. agung mengatakan:

    Wah urang majalengka sing maraju nya…..go public yo..

  84. Ace Dadan Al-Jumhana mengatakan:

    Aww ‘n waalex….sudah lama kayanya media ini kosong. Kenapa ya? apa memang g’ pada peduli atau memang gengsi ngisi disini…atau juga g’ ngerti…? Taulah…jangan pedulikan itu….*) hanya user dan Tuhanlah yang tau. Majalengka…kenapa sih kamu susah banget majunya???? bangun doooong…..yang lain sudah pada lari……Tks

  85. vedi sumantri mengatakan:

    Yoi..guy..Plese Wake Up donk ah….!!!!
    I mis all Abou Majalengka…apalagi..menjelang PILKADA
    What Happen aya naoon nya..di Majalengka?????

  86. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Akses jalan jaring laba-laba yang selalu bermasalah….Dulu orang sering berkomentar alus euy kalau udah ada jalan akses yang bermetode jaring laba-laba. Katanya dari dan ke kabupaten akan mudah ditempuh karena akses tersebut. Dan memang sekarang sudah pada mulai di bangun. Namun…, sayangnya pemerintah seolah-olah menina bobokan program tersebut. Kenapa ya? masih belum ada jawaban yang pasti, alias kata kang EBIET*) TANYA AJA PADA RUMPUT YANG BERGOYANG. Memang banyak sekali rute yang mengakses pada lintas kabupaten itu. Diantaranya:
    1. Majalengka dari Tasik
    Via Pamoyanan-Picung/Suryalaya-Buninegara-Bantarujeg-Majalengka
    Via Pamoyanan-Picung/Suryalaya-Panumbangan-Bantarujeg-Majalengka
    Via Pamoyanan Panumbangan-Panjalu-Cikole-Bantaruje-Majalengka
    2.Majalengka dari Ciamis
    Cihaur Beuti-Panumbangan-Bantarujeg-Majlengka
    Panawangan-Panjalu-Cikole-Bantaruke-Majalengka

    Pokonamah banyak waelah.., jalannya bergiliran dari yang bagus sampai dengan yang jelek…malahan kalau dihitung-hitung masih banyakan yang jelek ketibang yang bagusnya. Lihat aja dari mulai Bantarujeg sampai dengan Malausma pembangunanya enggak kunjung selesai. Alias nunggu anggaran lebih dari proyek yang lain katanya….Namun mengingat PILKADA sebentar lagi akan digelar gimana dengan janji pemimpin yang terdahulu masih meninggalkan PR? apakah mau sampai disini saja atau memang diwariskan pada pemimpin yang akan dikandidat pada periode berikutnya? hanya pemimpin dan Alloh SWT yang tau. Atau bagaimana kalau kita jual aja itu suara? namun apakah laku?………Hehehee*)

  87. andre mengatakan:

    kita harus memejukan wilayah kita dengan didirikanya bandara di majalengka maka perwkonopmian yang sangat minim di majalengka akan segera teratasi.maka dari itu bagi siapa yang ingin daerahnya maju maka kita jangan keluar dari wilayah jawa barat.ddan sepertinya itulah harapan kita supaya wilayah kita bisa bersaing dengan yang lainnya bahkan kita bisa mengungguli

  88. Minority mengatakan:

    Punten ngiring naros ka sadayana,ari jalan ka talaga kapalih mana nya?
    HIDUP TALAGA
    HIDUP MAJALENGKA
    HUDANG…HUDANG….
    Mangga linggih ka gubug reyot abdi –> http://hendraka.peperonity.com

  89. selembar daun mengatakan:

    assalamualaikum..
    senangnya bisa bertemu teman lama, bnr skli mjlk memang harus di majukan. tp aq GA’ SETUJU dengan pernyataan saudara ANDRE, bahwa urang majalengka jangan keluar dari wilayah jawa barat. disitulah kesaklahannya kenapa majalengka jadi sulit maju.. karena pemikiran fanatik kedaerahan yang tinggi, klo majalengka ingin maju, seharusnya masyarakatnya harus memiliki pengalaman baik kerja dan pendidikan yang memadai, kita harus melihat dunia luar supaya ga ketinggalan zaman. klo perlu sampai ke EROPA dan JEPANG.klo terus2an di jabar aja, ga ada pengalaman yang beda donk, mana mungkin bisa memberikan inovasi2 yg bisa merubah mjlk menjdi lebih baik,

    selain itu untuk memajukan perekonomian dengan membikin bandara, sy rasa terlalu muluk, & jika hanya menunggu dana dri Pemerintah, akan sulit terealisasi,

    seharusnya di mjlk itu kita mulai perekonomian dgn bentuk kewirausahaan dan UKM (usaha kecil menengah) karena UKM adalah modal awal untuk membentuk perekonomian yang kuat.

    hidup majalengka..!!!

    bagi pejabat 2 MJLK yg sempet baca ini tolong di pikirkan ya pemikiran saya.
    salam untuk Bupati yang baru.. PEACE.

  90. Ace Dadan AL-Djumhana mengatakan:

    Aww. Bloger Majalengka Ysh, sekarang sudah saatnya untuk memilah dan memilih calonGubernur Jawa Barat yang betul-betul cinta Jawa Barat, jangan yang cuma ngomong doang pada muluk *) belum jadi aja, mo inilah mo itulah….hasilnya nol besar. Majalengka sudah watunya untuk sejajar dengan bangsa lain, jangan dibiasakan kita terbelungu dengan kebohongan serta janji para elite politik lokalan yang mengatasnaman kepentingan kaum lemah. Hanya itu saja sebagai intermezo mudah-mudahan ada manfaatnya…..Kopi manis untuk mang Kalakay tos lami teu ber QSO

  91. Ace Dadan Al-Djumhana mengatakan:

    Wuaduh….pada kemana neh manusia penghuni dunia Majalengka, kapan bisa ber QSO? padahal nih saatnya untuk berdikussi…Bukannya para punggawa kerajaan Jawa Barat mo pada baru alias PILKADA??????? tolong dong kita-kita orang sebagai rakyat jelata yang cuma dikasihani tiap tahoen di kasih bongbolongan/alias wangsit, karena menurut Kyai Jembar Jumantoro tokoh Kolosal dari dunia persilatan Misteri Gunung Merapi para penggede jajaran Jawa Barat akan datang para pendatang baru. Yup, ! kita seleksi bersama, jangan sampe orang-orang kejebak lagi kedalam jebakan Tikus…… Wuaduh kasian yaaa………

  92. Neng Rinny Agustina mengatakan:

    Beu,,,Beu,,manni binGAHHhhh mndakkan Blog Majalengka jadi sonno kasadayana,,MAJALENGKA I”m COMING lah,,,salam kanggo ALUMNI SMUN DAWUAN th.2000 kumaha damang,,? khususon kanggo kel bwsar Bp.S.MANGUN SUDIBYO – GANDU – MAJALENGKA

  93. Neng Rinny Agustina mengatakan:

    MAJALENGKA ,,,,,BRAVVO salam kenal kanggo sadayana ti pribados http://www.agustiena@yummy.com
    katakan apa yang mesti kita katakan,hidup kita bahagia kita adalah tanggung jawab kita pada yang kuasa – SANTA LUSIA jakarta Timur 280408.

  94. Neng Rinny Agustina mengatakan:

    LITTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,,,,,,,,,,,,,,,,I MISS YOU
    Kesendirian adalah suatu keindahan yang tak dapat di bayar oleh apapun

  95. usup yusup mengatakan:

    Majalengka
    Harapan Baru
    Bandara Internatinal

  96. iyad hidayat mengatakan:

    asalamualaikum.
    slam knal ti urang wanahayu maja,horeng meni rame di die..
    atuh urang tiasa silahturahmi jeung batur salembur….wasalam.

  97. Hendraka mengatakan:

    ”hidUp PERSIB ah”
    MajalengkA kmh yeuh…tos aya kamajuan ktu ayna,sok atuh hUDang….go internasional….
    Badu kmana yeuh,teu mireng2 dai sorana…
    SAlam bUAt baroedaX METEOR’78 cibentang kaum kidul TalaGa kulOn…
    Wassalam
    ndrazie@yahoo.co.id

  98. Aya Maya mengatakan:

    duuuuh,
    kangen,
    hayang balik ka majalengka
    huhu..
    lieur di JKT

  99. ASEP IYAN mengatakan:

    Kumaha Alumni SMPN 2 Leuwimunding daramang? Kontak-kontak atuh ka simkuring.

  100. ASEP IYAN mengatakan:

    Iraha Rek reunian teh?saya geus kangen yeuh ka alumni SMPN 2 Leuwimunding angkatan 1998. Sok atuh atur jeung rencanakeun akang mah siap mendukung.heeeheee…………

  101. Dandri_Bantarest mengatakan:

    ATO KITA BERSAMA-SAMA MEMBANGUN MAJALENGKA MENJADI KOTA BERNUANSA ISLAM. ISLAM MENYAGKUT KEINDAH, DAMAI, DAN SEJAHTERA.

  102. alfian_cicurug tea mengatakan:

    majalengka..kumaha damang????
    sim kuring kangen pisan euy….ka kota tercinta teh!!!!!!

  103. alfian_cicurug mengatakan:

    salam kanggo alumni smpn2mjl…angkatan 2006!!!!!
    kamarana wae yeuh!!!!teu kontek-kontek……

  104. Alfian Nugraha mengatakan:

    salam kanggo boedax PKL smkn1panyingkiran…nu aya di bandung…/////////
    khususna boedax TKJ!!!!!
    kumaha daramang……..?????????

  105. Alfian Nugraha mengatakan:

    HiduP..cicurug///!!!!!!!
    hidup Majalengka…..!!!!!!!!!!

  106. Agus Suryana mengatakan:

    assalamualaikum wr, wb.
    Majalengka entos ulang tahun anu ka-518 tapi kunaon geuning teu acan aya kamajengan khususnya di bidang ke agamaan. abdi ti Rohis MA. Daarul Uluum PUI Majalengka. hoyong ngadorong sareng ngiringan ngamajengkeun Majalengka agamis sesuai sareng visi misi Majalengka. tiasa nepangan abdi melalui serat suryana_882yahoo.co.id atanapi di forisma07@gmail.com
    wassalamualaikum wr. wb.

  107. Agus Suryana mengatakan:

    assalamualaikum Majalengka, kumaha damang?

    Majalengka atos ulang tahun anu ka-518 tapi kunaon geuning teu acan aya kamajengan khususnya di bidang keagamaan. abdi ti Rohis MA. Daarul Uluum PUI Majalengka. hoyong ngadorong sareng ngiringan ngamajengkeun Majalengka agamis sesuai sareng visi misi Majalengka. tiasa nepangan abdi melalui serat suryana_88yahoo.co.id atanapi di forisma07@gmail.com
    nuhun pidua ti sadayana atos 4 dinten di jakarta di LIPIA mugi katampi. Amiin. bilih aya warga Majalengka anu bade daftar ka LIPIA di antos. pendaftaran tgl 14-18 juli 2008 online lewat internet. tes tulis 7 nopember 2008, tes lisan 9 nopember 2008. langkung jentrena tiasa ngirim serat ka alamat diluhur

    wassalamualaikum wr. wb.

  108. Assalamu `alaikum Wr.Wr.

    Hayu dulur-dulur sarerea urang sareng-sareng bangun majalengka, supados majalengka tiasa kawas surabaya. maju terus majalengka. salam ka sadaya urang majalengka di mana wae ayana, khusus ka rencang-rencang Himmaka Jogja khusuna Korkam UAD, Dodi, Rais, Ita, Imas, Neng Rini, Rini, Tata, Wiwin, Benny, sareng nu sanesnya. teu hilap salam ka rencang-rencang alumni MAN Rajagaluh Yayan, Narta, Dodo, Jejen, Nia, Wati, Nunung, Yanti Pa Rosyad, Mimin Sindang, Yuyun Indrakila, Dede, Tita Sukahaji sareng nulainna. teu hilap ka Nunung Nurhayati urang babakan kareo Singawada Rajagaluh, kumaha kabarna tos gaduh putra teu acan ?
    Wassalamu `alaikum Wr. Wb.

  109. Ketua HIMMAKA Jogja Korkam UAD mengatakan:

    he …………. hilap bilih aya pesan kirim ka mdh5481@telkom.net

  110. Ketua HIMMAKA Jogja Korkam UAD mengatakan:

    he …………. hilap bilih aya pesan kirim ka mdh5481@telkom.net atau ke mdh5481@plasa.com

  111. ace dadan al-djjmhana mengatakan:

    Aww.. bravo Mjl..ketemu lagi di frekwensi, salam 735155 untuk anda dan keluarga. Sebentar lagi Majalengka akan kedatangan para tamu dan sanak sodara, selain itu sudara-saudara jauh kita lambat laun akan datang dengan a-k-a-n dibangunnya Bandara Iternasiona…..entah kapan???? semoga Majalengka bisa memberikan service bagi yang membutuhkan……………………………marangga kaang……..

  112. dede nurhidayat mengatakan:

    Assalaamu alaikum.
    wilujeng tepang ka urang majalengka di mana wae.
    nepangkeun dede nurhidayat ti jatiwangi, alumni smun 1 majalengka 2000
    pernah kuliah di ugm jogja, kumaha berudak himaka di jogja??
    abdi milari dulur ti majalengka atawa urang sunda sejena nu aya di Bontang kaltim.
    salam ti abdi.

  113. dede nurhidayat mengatakan:

    kaleresan abdi tugas di balai taman nasional kutai.

  114. Nita Y. mengatakan:

    Askum. Wilujeng tepang..Aya nu tiasa ngabant0san nyandak ijazah teu nya?Abi lulusan SMAN 1 Sukahaji taun ieu, numawi salami ieu sakola teh meni ngreketkeun hate wios nunggak tepi teras hoyong beres sakola,dupi tos lulus teu tiasa nampi ijazahna.. Duh kedah kmaha?

  115. Panji Surya Presetiyo mengatakan:

    salam nasionalis..
    Majalengka harus maju.. ciptakan kabupaten yang mampu bersaing d setiap sektor dan cabang pemerintahan!! realisasikan majalengka yang makmur dan berwibawa!! tanamkan jiwa2 heroik dan anti “mati” pada setiap generasi mudanya, bunuh setiap titik niat kecil terhadap pengkhianatan dan pelacuran peran kepemimpinan… HIDUP MAJALENGKA!!

  116. dedi mengatakan:

    Punteun kasadayana..
    Geuning aya dulur urang Neng Nita Y anu ngabutuhkeun perhatosan..manawa-manawi aya anu tiasa jadi kordinator ngumpulkeun donasi..kanggo anjeuna supaya tiasa nebus ijazah..hawatos..

    “Tunjukan Merahmu ” (quote of Gudang uyah advertising)

  117. Nita Y. mengatakan:

    Haturnuhun kana perhatosanana, punten bilih peryogi data abi:
    Nami : Nita Yurniati
    Kelas: XII IPS 4
    Sekolah: SMAN 1 Sukahaji
    Alhamdulillah salami sakola nilaina teu nguciwakeun lebet rangking deuih, manawi tiasa aya nu tiasa ngabantos perkawis biaya nu kedah ditebus kanggo nyandak ijazah, mangga tepangan wae Bp. Kapala SMA atnpi Bp. Entis bagian kesiswaan atnpi ka TU SMAN 1 Sukahaji
    Simkuring ngahaturkeun nuhun kasadaya perhatosanana, jazakumulloh khairan katsir…

  118. Nita Y. mengatakan:

    Alhamdulillah, simkuring ngahaturkeun nuhun ka sadaya perhatosanana, rehna simkuring parantos nampi ijazah nu diantos, kalayan kenging karukhsohan nu teu kalintang ageungna, ngahaturkeun nuhun ka nu tos seja ngabantos, muga amal kasaeana ditampi ku Alloh kalayan gentos nu langkung ageung. Jazakumulloh khairan katsir..

  119. asep mengatakan:

    pertama2 alhamdulillah abdi tiasa mendakan majalengka.wordpress.com. muhun abdi oge hoyong ngiringan nagbantosan urubiung dina pembangunan majalengka sok sanaos teu tiasa nanaon…. panginten abi mung tiasa mantau ti jauhan kana kondisi majalengka. insaallah abi oge hoyong sharing sareng media ieu kanggo kamajuan majalengka…..oh muhun perkenalkeun nami abi asep supriyadi kuliah di UII yogyakarta fakultas ilmu agama islam jurusan tarbiyah..komentar tentang media ini, saya merasa bahagia karena ini bisa menjadi alat komunikasi, sedangkan komunikasi pada masa sekarang merupakan hal yang musti dan harus dilakukan agar tidak terjadi misscommunication bahkan missunderstanding tentang apa yang sedanag terjadi….hidup terus majalengka….harapannya media ini bisa terpublikasi dengan cepat agar saran untuk pembangunan majalengka mudah di akses…thank for all…

  120. meme sudarma,ST mengatakan:

    Siapa sih yang punya bloger ini ?, boleh lah ente kreatif hidup majalengka, hidup HIDUP JATITUJUH.

  121. hifni alya octavian mengatakan:

    mmmmhhhhhh…….. “menuju majalengka yang lebih baik” amien……….

  122. bayu purnama mengatakan:

    kumaha euy alumni smansa 2003?
    punteun,,,nuhunkeun alamat alumni smansa 2003 nu dameul di jakarta…?
    hatur nuhun…..

  123. Didi Suwardi mengatakan:

    Bayuuu….aya ge urang boga alamat urang Jatiraga blok Cibuaya, tapi eta ge kudu nanya ka Dampul supaya akurat informasina hehehe….., kumaha betah gawe didinya ? ulin ka Cikarang merengkoh teuing di tempat pagawean.

  124. meme sudarma,ST mengatakan:

    Enya urang ge boga alamat di pojok cibuaya, arana Mang Darkinah, pas keur malam jumat, kasieunan, manehna buang air di bendungan, ngan teu kaluar padahal manehna ngarasa kaluar, ceuk panyangkana di hakan ku jurig, jadi lumpat sakalumpat lampet, naha plak plek plok kana bitis, panyangkana jurig ngabaledogan, teu nyaho mah nyangsang di sarung tah taina, pas lumpat meureun murag, datang ka imah hah heh hoh, cape. ceuk bi rokmi naha ieu mani hah heh hoh aya naeun bari jeung bau teu paruguh. huaaaaaa…. haaaa.

  125. Mang Dagol mengatakan:

    Wahai dulur-dulur ti Majalengka, walaupun Majalengka katelah Kota Angin tapi jangan sampai ikut kabawa angin tah pemikiran-pemikiran kreatifna tur nyongcolangna. Ayo berkaryalah…majukan daerah kita majukan negeri kita Merdeka..kaka..kaka…ayo..ayoo maju..majuu…..! sakitu wae ti emang, Mangga ah Mang Memee…Bayuu…, simkuring bade ngagandeuang heula ka WC

  126. Pa Kolot Dolit mengatakan:

    Jadi kalau ingin maju itu majalengka harus perhatikan pesan Pa Kolot Dolit : Belajar anu tekun, rajin, jangan mudah menyerah, jangan jiga mang dolit ayeuna ngan nuturkeun bool embe bae ayeuna alias angon domba bae unggal poe ka kebon tiwu.

  127. Ki Kasiman mengatakan:

    Satuju lah hurung mah tah (dengan logat jawana) cuk ki kolot Dolit bener pisan, tapi disidik-sidik etah bocah-bocah ayuna dilembur lobana teu balalener. Heran hurang mah tah, disakolakeun ku kolotna malah teu bener, mabok, ulin, bolos jeung ngareuneuhan budak awewe deui tah hehehe….., hurang oge siga Ki Dolit angon embe da kitu teu sakola. Sugan eta barudak hayang melu jejak hurang nya…..?

  128. supernano mengatakan:

    Abdi teh putra asli majalengka anu ngalala di bandung city . Tos kirang langkung 5 taun anu kapeungker abdi lulusan SMAN hiji majalengka’03..salaku orang rantauan sakeudikna janten teurang kumaha perkembangan di dunia luar majalengka anu sagalana berbau IT. Mulai ti dinya abdi janten ngarumas salaku majalengkaers tos seu2r pisan anu tos katinggaleun, bohna didunia pendidikan-informasi-teknologi-gaya hidup. Tp bdasarkan survei memang diakuai putra majalengka anu relevan ngalanjutkeun pendidikana di bandung kenging tanggapan anu positif ti sebagian instansi pendidikan tinggi. eta berarti tos tiasa ngabuktikeun bahwa putra majalengka teh teu sadayana cemen di dunia liar..asal tiasa berkompetisi positif di bidang mana wae saleuresna tos tiasa ngangkat nama Little Majalengka di dunia luar..Nya sok mudah2an dongeng ieu tiasa ngagugah semangat barudak majalengka lain anu junior2 di dunia luar,peu2jeuh ngapromosikeun majalengka di dunia maya alias internet mah teu acan tiasa kalakonan, nya sambil berjalan urang promosina tiasa lewat prestasi2 positif putra-putri majalengka di kancah Lokal maupun interlokal..urang kedah bersatu upami hoyong majalengka maju mah…pesan abah we “if there is will, there is away”…diantos ah komentarna ti dulur sadayana..hatur nuhun..

  129. Bo Mirul mengatakan:

    Euleuh-euleuh, eta nya urang majalengka, hebat ayeuna geus ngartos kana widang IT, dunia maya jeung sajabana, keur jaman bo mirul mah duka nu kitu teh teu aya, terangna bo mirul mah kasawah wae syukurlah ari barudak ngarora ti majalengka melek IT mah, ku bo mirul didukung.
    Ayo Maju Blok Tetelar, blok cadas, jeung blok tangkil.

  130. Jafar Fakhrurozi mengatakan:

    Majalengka teh boga tradisi seni&sastra nu kuat, mun rek dibejakeunmah loba pisan seniman/sastrawan berkelas asal majalengka. Aya Ajip Rosidi (Jatiwangi), Almarhum Beny R Budiman (Kadipaten), Alm Ayatrohaedi, Joni Ariadinata (Rajagaluh), Nandang Darana, Isa Perkasa, Maman Mahayana. Ayeuna barijil generasi muda sapertos Heri Maja Kelana, sinareng abdi Jafar Fakhrurozi (ha-haha, piraku nyebatkeun ngaran sorangan).
    Nu jelasmah seueur keneh nu tacan kasebutkeun, nah ayeuna kumaha sangkan pamarentah (langkung sae mun ku dekma, kang maman) tiasa ngadamel acara nu ngalibatkeun para seniman nu tersebar di mana-mana itu. Supaya muncul kebanggaan dan motivasi untuk orang majalengja terutama generasi muda untuk bisa maju. Hayulah urang ngayakeun PESTA SENI/SASTRA MAJALENGKA 2008! GENERASI MUDA MAJALENGKA SIAP BANGUN MAJALENGKA!

  131. Dagul mengatakan:

    Alus Eta Euy mang dagol caritana

  132. Ki Kasiman mengatakan:

    Perkawis seni sastra anu dijentrekeun ku Kang Jafar Fakhruroji, kantenan pisan simkuring panuju yen Majalengka teh seur seniman/sastrawan. Salain tokoh anu disebatkeun ku Akang, teu ka langkung seniman nu teu acan ka catet ku sajarah padahal tos ngalahirkeun seni tur budaya nu linuhung sapertos dilangsir ku Kang Meme Sudarma dina Hariana anu muncul setiap Jum’at kliwon jam 12 peuting, sapertos : Mang Dagol, Bo Mirul, Ki Dagul & Pa Kolot Dolit. Supados langkung jentre tiasa Kang Meme Sudarma ngajentrekeun karya-karya besar aranjeuna. Hehehe..heheh…sakitu ti Sim Kuring.

  133. Drs. Rukun Bin Tarma mengatakan:

    Ngiring rurumpaheun ah…, sigana rame yeuh para sanghiyang-sanghiyang ti tatar Majalangka. Aya Ki Kasiman, Pa Kolot Dolit jeung sajabana. Nepangkeun sim Kuring Drs. Rukun Bin Tarma anu ngagaduhan kamemeut seni sunda wabil khusus Ketuk Tilu. Soak ah deur geura guar sareng bewarakeun yen di ieu Jagat ingrat teh aya dayeuh nu katelah Majalengka. Tapi omaatt…ulah digegerkeun ku geolan para wanojana atanapi budaya kakulon-kulonan anu katelah sex bebas, ih kuring mah sok maruringkak bulu kelek. Kahade ah para pamuda-pamudi Majelengka ulah kasurupan ku siga kitu, mun geus teu kuat mah sok geura datang ka simkuring bae hehehe..maksud teh dianter ka KUA.

  134. Mang Caslam mengatakan:

    Aya pengalaman menarik, sim kuring jeung mang tika kalebet boga panyakit permanen nyaeta hernia bahasa latina burut atanapi turun bero, kacaritakeun tengah peuting jam 12 malam jumat kliwon, basa ronda ngaliwat ka gigireun imah sim kuring, aya anu kasada, persis soara rupa tanpa katingali, anu kira-kira kasadana kieu : ssssssst…..korokooook, ssssst…., korooookokk. atuh ronda teh siap siaga panyangkana aya oray di imahna mang casalam atawa mang tika, ting garejlig tah ronda teh ngagedor imah bari jeung mawa popongkol/pentungan, bari ngagorowok oray-oray, naha ari diteang teu aya naon-naon tah di bumi mang caslam teh, horeng simana horeng, burut na keur turun, Haaaaaa, haaaaaaa.

  135. Mang Rawuh mengatakan:

    Eta pangalaman Mang Caslam kacida menarik, ari urang mah salaku tukang ngala lauk di cibuaya, majalengka harus jadi sentra ikan air tawar tah, utamana di rajagaluh maja, jeung laina deui tahl.

  136. urang_abox mengatakan:

    si ETA… lamun jadi pamingpin pasukan mah cocok, kumisna MANTAP
    tapi ari pamingpin daerah mah, asana aya leuwih LAYAK

    benar-benar GILA….
    haus kakuasaan…..

  137. urang_abox mengatakan:

    punten RALAT

    si ETA… lamun jadi pamingpin pasukan mah cocok, kumisna MANTAP
    tapi ari pamingpin daerah mah, asana aya ANU leuwih LAYAK

    benar-benar GILA….
    haus kakuasaan…..

  138. Ir. Nartam mengatakan:

    Eh urang_Abox Si Eta teh saha ? jol-jol si Eta, jeung saha anu dianggap layak Teh ? Nu jelas mah eweuh nu layak, lamun calon pamingpin totorojolan hayang-hayangan nyalonkeun…hitut bau wungkul lah…, loba ngawelu…. nu jelas mah eta paramanusa lobana hayang kasohor, orientasina duit & kakawasaan.

  139. Yeye mengatakan:

    Ass….
    Halo…sadayana urang majalengka, salam sono ti abdi. Kumaha yeuh kabarna…alumni SEMANSAS ’98 masih exist ….???

    Salam ka Kang Meme…kumha yeuh klabrana…..
    Salam ka Kang Didi…kumaha sibintang ULTAH bade ka Ancol moal….?
    Salam ka Jang Bayu…dimana linggih di jakarta teh…?
    Jeung slam ka mang Dagol, Mang Caslam, Mang Rawuh, Ir nartam, Drs. rukun binTarma jeung sajabana lah pokonamah…..

    Hidupppppp….lah pokonamah………..

  140. Prof. Dr. Dagol Jaka Lelana, Msi mengatakan:

    Enya….. sing teges, anu di maksud ETA teh saha, urang abox kumaha sih? teu wani? make sagala kumis dibabawa, loba nu kumisan teh, tukang sate di bayawak ge aya arana sate pak kumis, naha sate pak kumis anu dimaksud teh tah kumaha ieu teh heh urang Abox?

    Eh… jang yeye, alhamdulilah abdi aya pangesto, sukur ah ari aya celetak, celetukna mah.

  141. Raden Caco Sumantri, SH mengatakan:

    Nyaaa leress..pisan tah ceuk Ki Dagol, di lembur kuring oge di cipaku tukang pande beusi kumisna baplang naha eta nu dimaksud urang abox teh. Tong ngalilieur simkuring yeuh jaba sakeudeung deui kan rek pamilihan Bupati. Tapi can aya hiji oge calon nu ngadeheus ka kaula menta dukungan, menta pandapat jeung nu penting mere duit sing ka loba hehehe….hehe…..

    Salam ti urang Cipaku anu masih katurunan darah Hejo Molotot.

  142. Dra. Karsem Binti Tadam mengatakan:

    Nepangkeung sim kuring Neng Karsem tea, nu kabeukina hileud cau. Bilih ka Akang-Akang anu kaleresan pararegel, urat kararenceng simkuring siap diondang kangge ngurut. Urutan sim kuring tos kakoncara kamana-mana, dugikeun Drs. Saptari mah mani peureum benta tah…hahaha…., Salam ka urang Majalengka sadaya. Prof. Dagol, Ir. Nartam, Raden Caco kum kasadayana.

  143. Prof. Dr. Dagol Jaka Lelana, Msi mengatakan:

    kalerean urang paregel yeuh, balas mikir otak keram, jeung bitis mani ting tarenteng, urut ah ku Dra. Karsem Bin Tadam

  144. Calon Bupati Tanpa Dukungan mengatakan:

    Tadina Rek nyalonkeun Bupati kuringteh tapi kusabab euweuh modal euweuh pasukan jadi kuring euweuh nu ngadukung hiji-hiji acan, Jadi wae mengundurkan diri nyalonkeun bupati.
    Kuringmah erek ngadukung ABAH JAMBRONG WAE Sugan wae kabagen proyek mun jaditeh…. Da PAsti MUN URANG NGADUKUNG ABAH JAMBRONG BEBEAKAN TERUS ABAHNA MENUNANG PASTI UNGGAL PROYEK DILIMPAHKEUN KA ORANG-ORANG TERDEKATNA….. HIDUP PERSIB HIDUP ABAH… Geus Heulanya Uing lapar ENCANg DAHAR euyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy………

  145. jaka tongkol mengatakan:

    jadikan ini ajang silaturahmi bukan ajang kampanye!!!!!!
    salam lah ti kang jaka

  146. Calon Bupati Tanpa Dukungan mengatakan:

    Saya mah bukan kampanye tapi sosialisasi pujaan hati saya ABAH CAGUR……………..

  147. Calon Bupati Tanpa Dukungan mengatakan:

    HIDUP ABAH CAGUR…..

  148. ABAH ENCENG SIMANJUNTAK mengatakan:

    Terima kasih atas dukungannya……….

  149. Agel mengatakan:

    Ass, ieu teh Kane……..
    .Haloo Majalengka…
    kontak aku ke: http://kane-mylive.blogspot.com/
    K4N34937@yahoo.com
    haturnuhun mun kabaca.
    manggga..

  150. Adit mengatakan:

    kang ada yang punya file tentang Emen Slamet ga?nama beliau sekarang dijadiin salah satu nama jalan di majalengka…saya pengen tau sejarahnya soalnya katanya saya cucu satu2nya dari beliau tapi sampai sekarang, saya baru liat fotonya 1 kali dan sekarang fotonya hilang…bapak saya juga tidak tahu banyak mengenai beliau, karena bapak saya ditinggal meninggal ketika berumur 3bln stengah…katanya beliau meninggal waktu menumpas pergerakan RMS di maluku, dan dimakamin disana…tapi kami sekeluarga juga masih kurang tahu makamnya dimana…untuk yang punya info mengenai Emen Slamet, tolong kirim ke email saya di hot_classic_black_coffee@yahoo.com terima kasih atas bantuannya…maaf jadi curhat…he2

  151. Nandang Darana mengatakan:

    Sampurasun, ka sadaya urang Majalengka!

    Hayu urang mapag Majalengka nu leuwih hade. Sukseskeun Pilkada 2008. Tanggal 28 Oktober urang jadikeun tonggak pikeun nanjeurkeun Majalengka nu bagja raharja. Pilih bupati/wakil bupati nu jujur, amanah, boga kabisa jeung bela ka rahayat. Cag!

    Salam,
    Nandang Darana
    jangantunda@yahoo.co.id

  152. Asep Muhajir mengatakan:

    Salam kenal ti abdi nu sanes sasaha

    Abdi urang kampung bau lisung, nu kiwari turun gunung jiga lutung kasarung, mung seja gabung tumalapung di ieu lingkung…

  153. Asep Muhajir mengatakan:

    Salam kenal ti abdi nu sanes sasaha… (maksadna: nobody…)

    Abdi urang kampung bau lisung, nu kiwari turun gunung jiga lutung kasarung, mung seja jabung tumalapung di ieu lingkung…

  154. Asep Muhajir mengatakan:

    Salam kenal ti abdi nu sanes sasaha… (maksadna: nobody…)

    Abdi urang kampung bau lisung, nu kiwari turun gunung jiga lutung kasarung, mung seja jabung tumalapung di ieu lingkung… (meni maksakeun pisan nyah…:-))

  155. Pa Kolot Karsu mengatakan:

    Hey Anu jiga lutung kasarung, unggal poe disarung, indit ka unggal saung, terus diudagan maung, anu kasadana ngagaung, anu imah na ditungtung garung, boga motor kasadana ngagerung, boga kebon kalapa digerumut bangbung, dulurna aya anu dicakung, ari lutung teu bisa ngitung, pikirana aya di jero bungbung, lamon hitut angina kaluar mani ngahiung, panjang bulu irung, boga panyakit jantung, bobogaana haya gede di gedig ku tangkal kembang bakung pagaweana mulung puntung, bari jeung ngebon jagung, aya deui dulurna di kacamatan ligung, jelemana bau hitut segung.

  156. Mang Tasdi Boga Sungut mengatakan:

    Buahahahahaaa..urang ngagakgak yeuh…..teu kuat nahan seri gara-gara Pa Kolot Karsu berkata, anu katelahna pa kolot acu, kabeukina udud samsu, sakapeung nyonyo’o su… baring jeung teu make baju, mun kapasar ukur meuli tarigu, nyebrang jalan sok ragu-ragu, puguh bae katonjok embe jalu, akhirna awakna lalinu, dipencet ku mang tanu sampe sing pelenu, diubaran ku cau bau, nya puguh aha ahu…geus ah Bau

  157. ade burhanudin mengatakan:

    Majalengka bade gaduh hajat dina kaping 26 oktober 2008, salaku wargi majalengka saenamah urang sasarengan ngagunakeun hak pilih. kumargi maju mundurna majalengka tergantung ka urang majalengka. Jadi abdi ngajak ka wargi-wargi majalengka anu hade hatena, akhlakna sasarengan HAYU pilih HADE.

  158. mang jo mengatakan:

    leres majalengka bade gaduh hajat ping sakitu tapi mun kedah ngadukung nu sok ngabohong mah kanggo naon, pan ka dedi teh (punten) mun teu leupat mah teu acan naek haji. kumaha bade janten pamimpin mun teu acan ge tos ngabohong?
    janten mending ge urang mah NETRAL bae sabab seuseueurna pasti ngabohong bae
    ” HIDUP GOLPUT”

  159. dhenny mengatakan:

    teruslah maju dan berkembang wahai majalengka-ku..
    sinsingkan Baju tunjukan kepada merka bahwa majalengka-pun bisa menjadi kabupaten yg terbaik khususnya di jawa barat umumnya di di indonesia..
    semoga pd tgl 26 oktober 2008 nanati dapat memebawa majalengka menjadi kabupaten yg IBADAH (gw gtW singkatan dr apa..Lupa lg eUuy..Red) pOkoke mnjd kabupaten yg agamis..dinamais..dan harmonis.. amIeen…( loe zg bilang amin dhonk b’Ro…!!)

    Nb: bwt kalian baroedak..putra-putri..akang2, teteh2..nukararasep + nu gareulis..mjalengka kl ente-ente pade mw knalan m gW add Z di dhennypulpen@yahoo.com

  160. AGus Borod mengatakan:

    wah lebaran sebentar lagi,,,, mudik euuuuuuy ka kota angin pasti keur gede angin..
    salam bwt semua alumni SMANDAKA 93′ kapan ada reuni..
    wah maaf nih gw jadi ngalelep gak ada kabar abis jauh nian..
    tappi skrag si aku dah dekat majalengka ku lagi alias di ciamis.
    kirim email ya bwt temen sekolah ku.

  161. PEMUDA PARKIR (THE RED BARET'S) mengatakan:

    BAIQ= BAKAL INDIT ka QUBURAN……

  162. PEMUDA PARKIR (THE RED BARET'S) mengatakan:

    CANGIQ= enCANG IQbal
    CUNGIQ= kaCUNG IQbal

  163. PEMUDA PARKIR (THE RED BARET'S) mengatakan:

    NAZI= NAZAR Iqbal

  164. PAGERBETIS mengatakan:

    hare gini masih pusing-pusing pilih bupati/wakil bupati majalengka !!!!!!!!
    cape dechhhhhhhhhhhhh.
    kenapa ngak pilih HaTE anda saja, yuk ah pilih HaTE alias Haji Tio_Ending yuk ah, soalanya beliau sudah terpercaya dan berpengalaman sebagai birokrat di Jabar dan DKI, yang nota bene provinsi terbersar di Indonesia ini,

  165. Gresby mengatakan:

    Calon bupati satujuh-tujuh, rek meakeun APBD bae, euy, keur mah PAD majalengka mah leutik

  166. Haris mengatakan:

    Kumaha Pilkada mjlka Bulan naon atuh Diselengarakeun nateh urang mah teu nyaho
    Kumaha Saha Wae anu Jadi Clon na

  167. zhhidan mengatakan:

    duh, tos kangen ka majalengka teh…yeuh…

  168. a dodol tea mengatakan:

    saurna menurut sespuh jaman ayeuna tur baheula yen talaga teh baris ngadaun ngora.aya teu nuasa ngajelaskeun kana hal eta

  169. udin tea mengatakan:

    kang/ceu kunaon majalengka bet loba nu karorupsi tapi teu pernah di usut. sugan atuh bupatiayeuna rada jujur nya kang.

  170. rojaya mengatakan:

    aku lahir di mjlgk (ga nanya x ye…) guede di malang jatim, hampir setiap thn aku mudik ke tnh kelahiranku… aku selalu promosikan nama majalengka pd setiap tmn”ku baik itu yg di malang / tmn”ku yg di jatim tp pd krj di jakarta, mereka ga ada yg kenal mjlgka itu sebelah mananya bandung dll… bgm dgn pemdanya, apa bisa dipromosikan lewat wisata andalanya mjlgka itu apa……??????? tks

  171. MAC mengatakan:

    majalengka…..viva majalengka……
    MAC (majalengka Art Concept) geus borojol…….
    hayu atuh urang ruang riung bebenah tanah air ke-2 kita
    MAC lahir atas kepeduluian mahasiswa-mahasiswa kesenian Bandung Asal Majalengka. hayu urang ngahiji deui, kembangken deui kesenian majalengka, ulah daek diaku ku kabupaten batur….

    VIVA MAJALENGKA

  172. Ummu Adila (Putri pak Tarlim jatiraga Jatitujuh) mengatakan:

    Salam nineung ka urang Majalengka, terutama ka urang Jatiraga. Jujur abdi ngarasa bangga jadi urang Jatiraga Jatitujuh, komo ayeuna Mang Caslam, Oyot Dagol, Bo Mirul, Karsem, mang Tarma, geuning pesat pisan kamajuanana, tos janten Sarjana. Da Kapungkur nuju abdi masih di Jatiraga mah asa jajauheun aranjeuna tiasa ngangkat martabat Jatiraga teh nya. Mudah -mudahan engke mah bakal aya Mentri atawa Presiden asal Jatiraga. Hua ha ha Pak Kolot Karsu, Mang Tanu geuning tos jadi seniman besar, lucu pisan pantunna. Maju Terus Jatiraga!!!
    Salam ti Duri – Riau

  173. Ummu Adila (Putri pak Tarlim jatiraga Jatitujuh) mengatakan:

    Didi Kumaha Kabar Bentang, Nur, jeung si kecil teh? mudah – mudahan sarehat nya. Salam ti teh Dila, Kang Zahid, Teh Najya & Zyan nu aya di Riau.

    Enya Di, terang henteu saha bodor dibalik nama Dra. Karsem, Ir. Nartam, dll. Lucu pisan sih… tetehmah nepi ka cacakakakan, tapi kade kituh bisi doraka.

  174. Kars Riau mengatakan:

    Kang Meme, jigana pangalaman mang Darkinah teh bakal jadi sastra sunda nu diangkat ti kisah nyata. Istimewana asalna ti Jatiraga, RT uraaang deui. Anak incu urang ge bakal di dongengan carita ieu teh ku kolotna meureun, kusabab lucu pisan. Sim kuring mah yakin, Ieu bakal jadi carita turun tumurun sampe akhir zaman. Hebat, nya mang Darkinah, meureun engke teh ngaranna bakal dikenang saperti Abu Nawas. Buktina tos sababaraha kali simkuring didongengan pangalaman mang Darkinah tetep nyeri kulit beuteung. Matak ge mon ka cai teh ngado’a heula kituh. Komo ka Cubaya mah loba jurigna he he he! Salam untuk keluarga. Urang salametkeun foto mang Darkinah ti ayeuna, bisi anak incu urang panasaran hoyong terang ka Mang Darkinah, pan meureun sababaraha generasi deui mah tos teu aya mang Darkinahna sedengkeun engke kudu dilukis tea di jadikeun Kalender.

  175. Incu Oyot mengatakan:

    Hidup mang Darkinah….! Ternyata untuk jadi terkenal teu kedah sakola luhuurnya. Cukup indit ka cai tengah peuting nyalempang sarung.

  176. Incu Oyot mengatakan:

    Kang Meme, simkuring gaduh carita nu masih kaemut sampe ayeuna nu aya kaitanna jeung Kang meme, ieu kajadian teh tos 23 taun nu kaliwat:
    1. Sok sieun mon ngalangkung ka caket bumi Kang Meme da sok dicocor ku soang, nya kapaksa tebih ge mending nguriling ka tanggul caket sawah lamun rek ka ma Encing teh.
    2. Harita simkuring dipiwarang nganteuran sangu,sayur lengkap jeung lauk paukna ku ema Erut kanggo bu Kuwu Edar (harita mah can jadi Kuwu)pake rantang di sangkutkeun ka setang sapeda. Nah persis di payuneun bumina bi Sukari -Iim aya Kang Meme ujug ujug ngabebenjonan ka sim kuring. Harita jalan teh taringgul karek di sirtu, bakating ku reuwas jeung sieun, jeung era. Simkuring teh berusaha ngebut, tapi apes, acan ge nepi ka tanjakan parapatan, sapeda simkuring oleng, bari ngagudubrag labuh. Atuh sayur teh tamplok sarantang rantang na, kapaksa sampe bumina bu Kuwu teh sayur saat teu aya caian, sangu campur jeung keusik, di tambah dekung ge lalecet. Mon emut ka kajadian ieu sok hayang seuri.

  177. ryan ariyanto mengatakan:

    punten….duh jd inget masa lalu lmn nyebat majalengka teh, asa kangeeeen pisan, terutami ka warga-wargi daerah bongas sekitarna, kamuning sari masa kecilku (1991-2002), ds.garawangi kelahiranku dst…………………………….mlh jd curhat hehehehehehehe. abdi incu uyut ti majalengka, apa kabar alumni SMP 1 SUMBERJAYA 2002 ? Mun aya nu merasa call me please 081513330678. ok bro…

  178. RYAN ARIYANTO mengatakan:

    ralat : sanes alumni 2002 tp nu leres ALUMNI SMP 1 SUMBERJAYA 1999.
    Maaf please…

  179. HAMASAH mengatakan:

    alhamdulilah, moga smansa bisa jadi sma terdepan sebagai agent of change. allahu akbar!

  180. arry pribadi mengatakan:

    Aya anu ngagaduhan data statistikna majalengka tahun 2008?

  181. arry pribadi mengatakan:

    aya anu ngagaduhan data statisti majalengka tahun 2008?

  182. Kopsis Smandaka mengatakan:

    Tumaros ka saha wae nu tiasa ngawaleur, Kopsis mana nu tiasa didongkapan ku Pengurus/Pengawas Kopsis Smandaka kanggo kagiatan Studi Banding. Waleuran diantos di kopsissmandaka@yahoo.com tiasa oge di http://kopsissmandaka.wordpress.com
    Haturnuhun…

  183. Kopsis Smandaka mengatakan:

    Koperasi Siswa SMAN 2 Majalengka mencari Kopsis SMA yang bersedia dikunjungi dalam rangka Studi Banding atau tukar pengalaman dan pikiran seputar perkoperasian siswa. Informasi kami clik azah http://kopsissmandaka.wordpress.com
    Terimakasih Blog Majalengka untuk fasilitasnya.

  184. arry pribadi mengatakan:

    Kamarana atuh alumni Th.1994 SMAN1 Majalengka….Sohib, Deden (penguasa pabrik kecap segitiga),samsu…..Ayo bangun Majalengka. Please contact: 08158967446 or send mail to :arry.pribadi@yahoo.com

  185. imam mengatakan:

    kmh dmg kaum kidul?

  186. imam mengatakan:

    bandara majalengka kmh janten te?sim kuring hayang balik k mjlk.slm BaRoEdaK MeTeOr 78 ieu kang imang

  187. imang amarulloh mengatakan:

    askum urang kaum kidul talaga,kmh cager barudak?

  188. imang amarulloh mengatakan:

    karamana urang mjlk teh atuh?

  189. Nandang Darana mengatakan:

    Sampurasun,
    Atuh urang hirupkeun deui, ieu blog teg..

  190. imang mengatakan:

    rampes kang,kmh urg mjlk te aya atuh?hidup persiblah kmh jdi juara te.kang nandang kmh persima msk divisi nasional te?

  191. imang mengatakan:

    kmh urang meteor 78 dmg?

  192. meteor 78 mengatakan:

    haaaaaiiiiiiii!urg mjlk geura hudang hirupken kota majalengka!hidup persib

  193. Kania Imutz mengatakan:

    Kota Majalengka kota Ibadah mari qt sebagai urang Majalengka harus singsingkan baju demi kemajuan Kota Majalengka…….
    Chayooooo

  194. meteor 78 mengatakan:

    hidup majalengka!hidup persib! kmh daramang urang majalengka?khususon ka urang kaum kidul talaga kulon,enggal lalebeut ka blog iue,ku abi d antos barudak.

  195. Dicky Ridwan mengatakan:

    Hidup Urang sunda, Hidup urang majalengka, Hidup Urang Gandu…, Hidup kel Bapa Mangun
    Pokona mah hararidup lah…

  196. Dicky Ridwan mengatakan:

    Salam Kenal, Wilujeng wae..

  197. Dedy Setiadi mengatakan:

    Majulah Majalengka……bangun jiwa dan raga rakyatnya menuju kejayaan masa depan..Mari kita berdoa,belajar dan bekerja

  198. meteor 78 mengatakan:

    hidup majlk,bandara harus jadi biar pembangunan di mjlk lebih maju.geura hudang urang mjlk!!!!!!

  199. divo mengatakan:

    Punten ah… maenya bade kieu wae majalengka teh!!!
    buktikan Kmu pasti bissa!!!!

  200. imang amarulloh mengatakan:

    sok dulur2 gera mjuken mjlk,gera eren nu sok korup nya meh mju mjlk teh. !hidup persib euy!

  201. maman coy mengatakan:

    dak sok da hirup teh kan sakali,sing saladar…..i love my country n i miss u maya………….

  202. Derry mengatakan:

    lahhhhh,,, tonk loba sungut …. !!!!
    wahai para pejabat Majalengka,,, sing adil jeng berwibawa atuh,,, tiap minggu hiburan wae, rek jadi kota naon? kota pinter atau kota hiburan??? moal maju2 atuh majalengka tehhhh!!!!

  203. kaum kidul mengatakan:

    sok urg mjlk gera mjuken pembangunan,kota mjlk. dulur urg oge te satuju tiap minggu hbrn mah.hidup persib ah

  204. nu gelo mengatakan:

    gera hudang urg mjlk!hidup persib euy sa alam dunya

  205. ceuk nu bodo mengatakan:

    kmh persima teh mju teu,duitna di korupnya!

  206. cibentang mengatakan:

    sok urang kaum cibentang talaga kulon,gera asup atuh k wordpress ieu!hidup persib euy!kmh meteor78 teh gera hudang k divisi 10000 nasional liga bapak kari nya! salam knal ti mang oyon

  207. annas mengatakan:

    ass kang wah udah lama kita gak nteraksi. gimana kabarnya hari ini??? apa kabar juga majalengka? kangen juga pulang ke majalengka

  208. kaum kidul mengatakan:

    wlkm slm kang!akng anass kwit ti mana?kang sok enggal uih k mjlk!abi oge kngn mjlk tpi lbih kngn ka lmbr kaum kidul talaga kulon!!!!hidup persib nya

  209. heryanto mengatakan:

    bandara di majalengka? waka bungah hela atuh ka urang majalengka tos ningali kaayaan urang sekitar bandara soekano hatta.lamun urang can siap sumberdaya manusa na urang ngan jadi penonton wungkul di antara gandengna suara pesawat.cobalah di rancang ti ayena supaya teu katinggalen terus .ayeuna aya sabaraha urang nu ti majalengka nu sakola di plp curug tangerang.

  210. mahmud yunus mengatakan:

    Mahjalengka punya prospek, apabila bandara , jalan tol dan bendungan jati gede telah terwujud, maka lapangan kerja di Majalengka akan sangat terbuka, hal itu tentunya peluang besar ada bagi warga majalengka dan sekitarnya, namun kermbali pada panitia rekrutmen, peduli daerah atau mau menghidupkan nepotisme, Pemda harus berperan utam dengan mensosialisasikan melalui RW-RW setempat, mungkin sangat nampak kedaerahannnya tapai mengapa tidak ketika nasib tenaga kerja kita di luar negeri banyak dirugikan, dan daerah lain pun pasti akan lebih mementingkan daerahnya, ya wajarlah bila putra daerah turut menikmati peluang di daerahnya, ayo para pemuda pada siap-siap dan jangan meleng serta desak program itu segera diwujudkan, tak perlu terlibat ribut tentang pemekaran profinsi, karena hal itu mah yang bakal menikmatinya kaum birokrat dan politisi rakyat mah yang realis saja lah, yang ada di depan mata Gubernur mana yang peduli pada rakyat Majalengka, kalo karena urusan geografis majalengka ttg Ciayumajakuning mah itu urus nanti.

  211. Susilawati mengatakan:

    Ass.Wr.Wb.Sok lah tepangkeun heula sim kuring ieu Ass.Wr Wb.Hallo Majalengka!!!Mangga nepangkeun heula sim kuring ieu ASLI produk Majalengka, tepat asal ti blok Dukuh Anyar Desa Garawangi Kec. Sumberjaya Kabupaten pastina Majalengka.(aya nu tepang?)Mani waraas maos komentar-komentar tisadulur kum urang MJl.Punten sim kuring bd numpang milarian para alumni ti SPGN Majalengka angkatan tahun 1990(pangais bungsu).Atau alumni SMPN I Sumberjaya tahun 1987, waduhh..iraha reunian?Tulung tulung!!saha wae nu terang informasina mangga atuh kontek-kontekan di blog ieu.Maklum sim kuring tos hampir 20 th napak di DKI, geuning laleugit rerencangan teh…haturnuhun kasadayana nu maos komentar ti sim kuring.Salam kangen juga buat raginang, hampas dan Cuing Garawangi! I love You mimi,…

  212. Dadan M Ramdhan mengatakan:

    yg ngerasa alumni dawuan mau angkatan brapa aja,gabung ke link ini :http://www.facebook.com/group.php?gid=98143500908

    ditunggu…

  213. halim mengatakan:

    Nepangkeun yeuh, hoyong ngiringan ulubiung..sim kuring asli mjl, tapi tos rada lami berkelana di Cimahi, Batam, Jogja…sim kuring sok rada2 kumahaaaa…kitu pami kenalan sareng nu sanes teh, margina seueur nu teu terang Majalengka teh dimana…kumaha tah supados mjl langkung di kenal ku nusanes…

  214. Mahmud Yunus mengatakan:

    saya engga ngerti knp mjalengka agak tertinggal dibanding daerah lainnya, saya yakin bukan karena Majalengka dalam sejarah pernah dipimpin oleh Nyi Rambut Kasih, karena tidak ada hubungan mentalitas suatu masyarakat sangat tergantung dari sejarah masa lalunya, kalau bukan masyarakatnya mungkin pemerintahnya yang meniru Nyi Rambut kasih yang tidak siap menerima da’wah Islam yang dibawa Pangeran Muhammad, barang kali pola itu yang ditirunya ketika ada ide-ide warga yang ingin memajukan majelengka ditolak entah kenapa ……..? banyak orang menyayangkan ketika melihat Majalengka kaya dengan potensi alam dan SDMnya, bgmn pasrah saja pada keadaan seperti ini? selamat tertinggal.

  215. SeemiaQueteda mengatakan:

    Unadulterated words, some authentic words man. Totally made my day!

  216. aris mengatakan:

    Hayu atuh bangun majalengka teh. Ulah bangunan fidik wae anu di tonjolkeun tapi bangunan jiwana oge kudu leuwih alus. Budaya Korupsi, kolusi jeung nepotisme perlu di leungitkeun tina jiwa urang majalengka kucara belajar agam anu bener. Para pejabatna ulah latah ngaborong KKN. Akibatna sagala bidang pangwangunan majalengka mendeg teu puguh. Hayu wangun majalengka. anu bersih Iman dan Indah (BERIBADAH)Cag lo…. ah

  217. aris mengatakan:

    Hayu atuh bangun majalengka teh. Ulah bangunan fidik wae anu di tonjolkeun tapi bangunan jiwana oge kudu leuwih alus. Budaya Korupsi, kolusi jeung nepotisme perlu di leungitkeun tina jiwa urang majalengka kucara belajar agama jeung ahlaq anu bener. Para pejabatna ulah latah ngaborong KKN kawas di pejabat luhur. Akibatna sagala bidang pangwangunan majalengka mendeg teu puguh. Hayu wangun majalengka. anu bersih Iman dan Indah (BERIBADAH)Cag lo…. ah

  218. asep h mengatakan:

    ass.kumaha yeuh kabarna dulur di mjl..pokoknamah setuju wae lah jeung pendapat dlur…mjl kota angin,,,

  219. asep h mengatakan:

    kmh gedong gincu nu di bunderan cigasong gues asak ncan??/…..

  220. bewashiyas mengatakan:

    ass..

    maaf saya mau ada penelitian k leuwimunding tapi saya ga tau jalannya..

    kalo dari bandung naik apa yaa dan turun2nya dimana…
    mohon bantuan selengkapnya..

    terima kasih sebelumnya…

  221. Sanhaya Nurwangsana mengatakan:

    Abdi ngaharepkeun Majalengka leuwih maju tibatan kabupaten sanesna di Jawa Barat. Potensi daerah urang seur pisan, potensi alam pamandangan anu endah, hasi tatanen anu seureu.
    Abdi percanten seur piasan wargi-wargi urang anu gaduh potensi kanggo nagwujudkeun Majalengka anu langkung maju.
    Tong hilap oge di sakurilieun urang masih keneh seueur anu kedah di bantos, boh tina kabutuhan hirupna, dina kanyohona sareng kabutuhan sadidintena, kasehatan sareung nusanesna.
    Abdi sok bingung oge ari ningali Majalengka teh, dina waktos ieu ngabandungan anu arameng ti kota, asa teu acan nguping anu bade amengan ka Majalengka teh…ari didangukeun sareng diperhatoskeun teh, urang kota aramengna teh, ka Cireon, Kuningan atanapi ka Sumedang, kunaon nya…..teu amengan na ka Majalengka?????? Ayan pelet naon atuh di Cirebon, Kuningan sareng Sumedang teh????? Ari Majalengka gaduh pelet anu paten, sangkan urang kota ka tarik atina, kacandak hartana ku Majaengka.
    Urang milari pelet anu manjur…sareng………ka mana atuh…..

    • agus mengatakan:

      dimana qt nya,,mw berkreatif apa tidak,,banyak kan tempat wisata dimajalengka yang tak kalah indah nyaman,,tapi lagi2 dana yang menjadi penghalang,,dasar pemda nu sok korupsi nya,,gini aja lah fasilitas dan meng grading tempat wisata yang memang mempunyai nilai history nilai pandang yang indah, pokoknya fasilitas baik, nyaman memuaskan, pasti akan banyak dicari,,ok..satu lagi kalo dah jadi tuh tempat wisata yang begitu,,lakukan promosi kerjasama ke ama orang penting di kementrian pariwisata,,promosi bisa dengan apa ajah yang penting kan efektif,ok brother

  222. agus mengatakan:

    Saya mahasiswa UNSOED,,mengajak semua..pelajar majalengka di perguruan tinggi manapun yang sedang menuntut ilmu,,diharapkan untuk memajukan majalengka kota lahir qt sebagai kota yang memiliki kemajuan yang signifikan,memang tak mudah tapi bekal ilmu yang qt capai sepatutnya diterapkan,liat potensi majalengka sebagai kota agribisnis dan seharusnya menghasilkan program dan potensi yang dimiliki majalengka,coz qt tau majalengka memiliki sumber daya alam yang kaya,tinggal dimana SDM perlu ditingkatkan,tak usah jadi kbpaten urban yang sangat banyak,berbondong2 mencari nafkah ke jabodetabek,dimajalengka ajah membuka peluang kerja,ajak investor2, dan peran pemda dalam menopang perekonomian membuka kewirausahaan,manaikan angka pendidikan,coz sarjana2 malah mereantau,coba adakan sekali kaum pelajar untuk mendiskusikan gimana trend majalengka kedepan agar tidak sepi jempling,toang,makmur sejahtera, n satu lagi kabupaten yamng memilik urban yang tinggi, mari segerakan dari sekarang mulai sekarang jangan lah mencemoohkan kbpaten qt sendiri,,qt harus inisiatif gimana makalengka yang maju dan bermartabat mempunyai identitas sebagai warga majalengka

  223. topcop2010 mengatakan:

    Ayo kita mengasah kemampuan dan meraih hadiah jutaan rupiah dan memperebutkan Piala Presiden dan Piala Mendiknas dengan mengikuti Olimpiade Fisika se-Indonesia yang diselenggarakan oleh Fisika UGM pada tanggal 18-19 Desember 2010. dengan hadiah
    SMA
    I. Rp. 5.000.000.00
    II. Rp. 3.500.000.00
    III. Rp. 2.000.000.00
    SMP
    I. Rp. 3.000.000.00
    II. Rp. 2.000.000.00
    III. Rp. 1.000.000.0

    Selain olimpiade, ada juga seminar nasional pada tanggal 19 Desember 2010 dengan pembicara
    1. Kemenristek (Kementerian Riset dan Teknologi)
    2. BATAN (Badan Tenaga Nuklir Nasional)
    3. BAPETEN (Badan Pengawas Tenaga Nuklir)
    dan dimoderatori oleh Presiden MITI (masyarakat Ilmuwan dan Teknolog Indonesia).

    Ada juga workshop guru fisika dengan pembicara
    1. Dr. rer. nat. Muhammad Farchani Rosyid
    2. BATAN (Badan Tenaga Nuklir Nasional)

    Info lebih lanjut hubungi
    zefri munandar 085642811412
    http://www.topcop.fmipa.ugm.ac.id

  224. kunjungan perdana. majalengka… semoga menjadi kota yang lebih baik sapras juga kualitas SDMnya…
    gimana nih majalengka sekarang… yang jelas ada lah kemjuan mah…
    salam kenal

  225. ADE DENI ARISANDI mengatakan:

    Majalengka lembur karuhun………

  226. Mahadian mengatakan:

    kumaha lur nasib bandar udara teh?…cios teu?

  227. khaazahra mengatakan:

    siip lah, maju majalengka, ngiring promo blog. buat rekan rekan yang mau sharing seputar komputer, elektro sumping wae ka blog abdi http://aiscomputersupports.blogspot.com/
    hatur nuhun….

  228. arahman ali mengatakan:

    salam kenal….

  229. Tengteng mengatakan:

    waaaah,.. keywordna ajip euy.. slm kenal ti abdi urng cigasong kasadayana,.. kangge nu nuju milarian info sputar anak band/download lagu band2 majalengka… mangga mampir ka blog abdi nu sederhana..hehe

  230. sule mengatakan:

    Awas judi togel lagi marak didesa gandu khususnya diblok minggu. Kuwu desa gandu seolah olah mendiamkan saja karena sesepuh blok merupakan bandar atau pengepul judi togel tersebut.

  231. Maman S Mahayana mengatakan:

    Hampir empat dasawarsa saya tak ke Majalengka. Padahal, sejak kelas 1 SD sampai kelas 1 SMAN (1 semester, 1974), saya sekolah di Majalengka. Tentu sudah banyak yang berubah. Meski begitu, ada beberapa sahabat yang masih saya ingat. Bisakah blog ini membantu saya mencari nama: Ida (… lupa kepanjangannya). Dulu SMPN 1, tinggal di dekat RRI Majalengka, mungkin di belakang pabrik kecap cap menjangan atau sekitar daerah itu. Ada juga Yeye (…) di dekat perempatan Jl Bayangkara (dekat kantor polisi). Toto, Iing, dan beberapa nama yang saya lupa. Entah mengapa, saya sekarang selalu teringat mereka.
    Informasi saya: lihat bolg mahayana-mahadewa.com
    terima kasih atas segala bantuannya.
    salam
    Maman S Mahayana

  232. siti nuraisah mengatakan:

    Awesome.. ^-^
    kalimat pertama yang selalu saya ucapkan setiap kali pulang mudik kekota kelahiran-Majalengka..
    selalu ada perubahan nampaknya dan mudah-mudahan terus menjadi lebih baik,bukan hanya tata kotanya saja, tapi tempat wisatanyapun bisa lebih diperbaiki lagi.
    merdeka untuk Majalengka.

  233. alin mengatakan:

    salam2 ka urang gandu-majalengka

  234. teten hery mengatakan:

    rekan2 sedayana…bila rekan punya armada rental mobil,perusahaan transportasi baik bis,angkot,truk,sepeda motor.ingin agar kendaraan aman dari pencurian yg marak akhir2 ini,atau untuk kejujuran supir, kami distributor gps tracking,yaitu alat yg diletakkan tersembunya dlm kendaraan rekan,dan rekan dapat memantau dri hp atau komputr,karna kita mau kota kita Majalengka ini jadi aman tentram,untuk jelasnya coba rekan buka webside http://www.majalengkalacak.com disitulah kami ada,ya rekan sedayana hub.sy Bpk Teten hp 085224087722 atao maen kerumah mangga…! engga jauh di KADIPATEN

  235. Anggoro Suprapto mengatakan:

    Salam kenal, salam persahabatan, dan salam persaudaraan. Numpang lewat ya gan, apa kabarnya nih? Semoga komunitas bloggernya tambah maju dan banyak kegiatan positif. Saya tunggu kunjungan baliknya di: OBYEKTIF.COM trims.

    Salam kompak:
    Obyektif Cyber Magazine
    (obyektif.com)

  236. Kalakay mengatakan:

    Salam kenal buat semua!
    Gens Una Sumus, sumangga lebet ka saung: http://referensicatur.blogspot.com/

  237. Rini Jatiwangi mengatakan:

    Salam kenal buat semua n punten nya mau nawarin Dagangan boleh ya….
    Krupuk Rajungan asli Cirebon enak dan bergizi dengan 2 rasa original dan pedas dgn harga terjangkau..untuk yang original cuma 8 ribu dan yang pedas 10 rb….ayo silahkan yang kangen sama makanan asli cirebon ya ga jauh lah sama majalengka kan bisa buat ngemil di sore hari bersama kopinya…
    yang minat n serius sms RINI 081382979023

  238. Memen mengatakan:

    sim kuring hoyong tepang deui sareng rerencangan kapungkur nuju sakola di SPGN Majalengka lulus taun 1990 sobat dalit abdi sapertos enang rusnandi, ending Kh., Djamaksari, ahmad syarif abdassalam, kusaeri, srng anu sanesna… seueur keneh.

  239. Memen mengatakan:

    Hayu urang tingkatkeun bakti urang sadaya luyu sareng widangna masing-masing kanggo ngaronjatkeun ajen diri sareng ajen kabupaten Majalengka anu beresih tina kamunafikan, korupsi, kolusi sareng nepotisme.

  240. Memen mengatakan:

    Jadi pamingpin kdah jntn conto nu sae kanggo anu dipingpina nu utama mah jntn conto di kulawarga.

  241. golfer mengatakan:

    It’s awesome for me to have a website, which is useful in favor of my know-how. thanks admin

  242. Odry Amandio Omami mengatakan:

    mau numpang nannya dong , kalo mau ke majalengka dari bogor naek apa yah ? terus berapa jam perjalanan ?? makasih ….

  243. sutrisno mengatakan:

    Kalau majalengka ingin bener” pengen maju.. Maju jangan di lingkungan kota aja .. Tolong raihh rakyat yang tinggal di lingkungan perkampungan pedesaan ,terutama di wilayah kami dsun kertamulya desa mekarjaya kertajati .. Tolong di perhatikan dalam segi pembangunan dan tarap hidup warga ..

  244. sutrisno mengatakan:

    Assalamualaikum ..
    Hidup majalengka moga jaya selalu..
    ___ kami warga masyarakat dusun kertamulaya desa mekarjaya kec kertajati..mendukung tuk majunya segi pembangunan d majalengka.
    Dan kami juga mohon tengok lingkungan kami yang Άϑά di wilayah perkampungan sarana pra sarana,y udah gak layak … Kurang perhatian dari pemerintah setempat ..
    Tolong sampaikan kepada bapak yth bupati H.Sutrisno.
    Trimakasihhhh ..

  245. Renovation Singapore mengatakan:

    I think this is one of the most important info
    for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on some general
    things, The web site style is ideal, the articles is really excellent :
    D. Good job, cheers

  246. dionx mengatakan:

    punten ka para wargi sadayana, hayu urang babarengan ngamajuken kota urang tercinta ‘Majalengka’, bilih aya nu berminat sareng panasaran ka olahraga skateboard mangga tiasa visit ka blog na di http://hellnoneskate.blogspot.com
    ulah ningali tampilan na nu sederhana, tapi tingali isina nu mudah-mudahan berguna kanggo sadayana….amin

  247. phen375 scam mengatakan:

    Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward
    to new posts. phen375 reviews

  248. angelosains mengatakan:

    Assalamualaikum..
    Bilih aya nu ti desa gandu atanapi timana wae hayu urang kempel ngamajukeun kota majalengka dengan mengembangkan kreatifitas..
    Mangga bilih aya nu bade tepang ka simkuring kunjungi http://www.majalengkaworldwide.com

  249. Kang Doddy Krisna Wardana (Doddy PORA) mengatakan:

    Salam, saya Doddy PORA kepala biro.Tabloid Fakta Keadilan yang terbit tiap minggu, membutuhkan saudara-saudara yang bisa bergabung dengan kami atau kerjasamanya dengan kami, kami sangat menunggu masukan saudara-saudara sekalian. Terimakasih (+6281223712260) .

    Kepala Biro Fakta Keadilan :
    Sumedang-Majalengka-Cirebon.

    Doddy Krisna (Doddy PORA)

  250. fasyf_net jatiraga mengatakan:

    waduh balad ngaco……..gkgkgkkgkgk….hidup jatiraga ah

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: